Bæredygtighed

Vi er stolte af at skabe alternativer, der gavner både dig og planeten.

Picture of a river and a forest with the Nordic Eco Label, "Svanemærket" on top of the picture

Svanemærket

Svanemærket er en af de strengeste miljøcertificeringer i verden. Med forbehold for et strengt sæt af krav, certificerer etiketten mulige forholdsregler for at minimere miljøpåvirkning i alle faser af produktets livscyklus.

Ved at bruge Svanemærket–certificerede produkter gør vi vores del for at opnå en lysere, sundere og mere bæredygtig fremtid for alle.

I 2021 er 98% af vores rengøringsprodukter brugt af vores team Svanemærket certificerede på tværs af alle vores services og afdelinger.

Bæredygtig levering

Vi tager vores CO2-aftryk alvorligt, hvorfor cykler er vores foretrukne transportmiddel. Vi forsøger at undgå eksterne transporttjenester/leveringskøretøjer. Vi cykler derfor årligt over 3000 km. for at minimere vores kulstofemissioner. 

Til større opgaver og projekter, hvor cykler kommer til kort, benytter vi biler. Uanset transportmiddel vil vi sikre, at dets indhold leveres til dig hurtigt og med minimal miljøpåvirkning.

On the picture is Habib, who is DUUO's delivery person.
Picture of a DUUO employee who is holding a bucket with cleaning detergents..

Miljøvenlige uniformer

Vi ønskede at lave uniformer, som vores medarbejdere ville være stolte af at have på. I partnerskab med Makershirt har vi skabt skjorter konstrueret af 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld og genanvendte polyestere.

Ud over at se godt ud og føles godt, produceres vores uniformer etisk og fremstilles uden brug af forurenende kemikalier og skadelige pesticider.

Mange bække små

Vi udfordrer os selv til at være den bedste version af os selv. I vores tilfælde starter denne rejse med de små ting. De mindre justeringer af vores daglige rutiner, der, når de først er tilføjet, minimerer vores samlede miljøpåvirkning.

Vi bruger doseringspumper, så rengøringsassistenterne doserer nøjagtigt rengøringsmiddel. Dette reducerer overforbrug og sikrer, at den korrekte dosis bruges på tværs af alle faciliteter og lokationer.

Vi oplærer og træner kontinuerligt vores medarbejdere i at benytte de korrekte dosseringer og kemikalier.  

Læs mere om DUUO, vores medarbejdere og vores kultur:  

 

On the picture is a close up of a bottle with cleaning detergents. The bottle has a dosage system

3,400km+

levering via cykler

98%

Svanemærkede produkter

0%

eksternt vaskeri