holdbillede af duuo-medarbejdere
holdbillede af duuo-medarbejdere

FM-virksomhed indgår samarbejde med traditionsklub – duuo skal få B.93 til at skinne

FM-virksomhed indgår samarbejde med traditionsklub – duuo skal få B.93 til at skinne

En dejlig nyhed – man fristes til at sige en tidlig julegave

Duuo har fået en ny samarbejdspartner i den traditionsrige sportsklub, Boldklubben B.93 – også kendt som B.93. I det følgende kan du komme tættere på organisationen og læse mere om, hvordan den er så stærkt et match med duuo og de værdier, vi som FM-virksomhed  står for og udlever hver eneste dag.

Vidste du? Facts om B.93

  • B.93 er – sjovt nok – grundlagt i 1893.
  • Organisationen består af 2 afdelinger (tennis og fodbold) 
  • B.93 har 9 DBU mesterskaber i fodbold og 6 mesterskaber i tennis
  • Klubbens anlæg er at finde to steder i København, ved Østerbro Stadion og Svanemøllen. 

Moderne tilgang til en støvet branche

På blot fem år har duuo indtaget det københavnske marked med en moderne tilgang til Facility Management, og har på de få år etableret sig med services som rengøring, handy/maintenance, Office Heroes (fleksibel kontorhjælp) og vinduespolering. 

Vores branche er håbløs bagud, og vi forsøger hver dag at blive bedre og gøre mere. Derfor giver det også mening for os at lave et partnerskab med en klub som B.93.

Duuo’s partnerskaber har været tæt forankret i sport, som fx Rugby, Badminton, Fodbold og Padel Tennis – alle sportsgrene, som duuo i de sidste 5 år på forskellige måder har investeret i via sponsorater. 

Værdierne i første række

Både duuo og B.93 var fra starten enige om, at fælles værdier er fundamentet for sammen at indgå i et partnerskab.

Det viste sig, at der var lighed på alle værdiparametre. Mangfoldighed, ligestilling og social ansvarlighed er alle punkter, som både B.93 og duuo deler.

På hver sin måde, påtager virksomhederne sig et socialt ansvar og ansætter med mangfoldighed som et af hovedkriterierne. CEO og co-founder, Michael Strøyberg udtaler: 

mike pressebillede b93
CEO & Co-founder, Michael Strøyberg

Vi beskæftiger mere end 20 forskellige nationaliter, og hjælper vores medarbejdere med alt fra skat til at finde bolig. 
En ansættelse for os er hele pakken; alt der skal til for at trives, og vi forsøger at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere. Akkurat som vi gør det med vores kunders medarbejdere

duuo banner at B93 football club training facilities
Billede af duuo's nye banner, der hænger på fodboldanlægget på Svanemøllen. Foto: Blonde.inc.

Både duuo og B.93 var fra starten enige om, at fælles værdier er fundamentet for sammen at indgå i et partnerskab:

Talentudvikling med tro på ”ens egne” er et værdisæt som B.93 og duuo har tilfælles. I duuo har rengøringsmedarbejdere mulighed for at arbejde sig videre i virksomheden.

Det viste sig, at der var lighed på alle værdiparametre. Mangfoldighed, ligestilling og social ansvarlighed er alle punkter, som både B.93 og duuo deler. På hver sin måde, påtager virksomhederne sig et socialt ansvar og ansætter med mangfoldighed som et af hovedkriterierne. CEO og co-founder, Michael Strøyberg udtaler: 

Flere rengøringsmedarbejdere er blevet kvalitetsansvarlige med uanede muligheder for at udvikle sig og gøre karriere. Der er en tro på ens egne, og et mål om, at virksomheden bygges op af personer fra egne rækker krydret med lidt talent udefra.

Duuo x B.93: Sebastian Kroner og 1. Herresenior fejrer tilgangen af FM-virksomheden duuo som ny samarbejdspartner i B.93. Inspirationen til præsentationsvideoen er kommet fra den ikoniske Pepsi reklame med David Beckham. Video af Blonde Inc.

Adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold Aps Patrick Hyldgård udtaler

Patrick Hyldgård, nyindsat Adm. Direktør i B.93, har fra første dag ville etablere partnerskaber, som er mere end blot sponsorater. 

Partnerskaberne skal bygges på et fundament af fælles værdier, og helst strække sig i en længere periode, så man kan lære hinanden at kende og få det fulde ud af samarbejdet.

Patrick Hyldgaard, Adm. Direktør for B.93

Vi er altid pavestolte, når der kommer nye gode samarbejdspartnere til, som aktivt vil bidrage til den udvikling B.93 er i.

Patrick har med sin indtræden på kort tid skabt en seriøs atmosfære i B.93, der bl.a. har bidraget til, at klubben nu ligger i toppen af 2. division i fodbold, med reelle muligheder for at rykke op i den anden bedste række i Danmark. 

Skulle det ske, kræver det gode partnere til at understøtte udviklingen, både på og uden for banen:

Og i dialogen med alle de gode mennesker fra duuo, så tegner de næste par år til at blive et succesfuldt samarbejde, både på og ude for banen.

B.93-spillerne går på juleferie fredag d. 9. december, og fik i samme ombæring overrakt nyheden om det nye partnerskab. Ligeledes fik spillerne iført sig de nye træningstrøjer med duuo-logo på brystet. Det er hvad, man kan kalde en tidlig julegave:

For B.93 er det i hvert fald en tidlig julegave og en perfekt nyhed at gå på juleferie på.

Spillerne kan gå på juleferie alt i mens duuo og B.93 arbejder videre på initiativer og projekter, der kan skabe endnu mere værdi for begge organisationer.

Topfoto af spillertruppen i træningstrøjer med duuo logoet: Blonde.inc. Portrætfoto af Michael Strøyberg: duuo. Portrætfoto af Patrick Hyldgård: Henrik Wessmann.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Synes du om ovenstående artikel? Modtag lignende indhold direkte på din e-mail.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Synes du om ovenstående artikel? Modtag lignende indhold direkte på din e-mail.