LEDIGT JOB

Handyman / Handywoman

København

Deltid / fuldtid

Driver's license

Vil du modernisere FM-branchen?

Vil du arbejde som handyman eller -woman? Bliv en del af vores handy-team og skab en karriere i et uformelt startup-miljø.

I DUUO understøtter vi virksomheders dagligdag og bidrager til, at virksomheder fuldt ud kan fokusere på kerneforretningen.

Vores mission er at understøtte vores kunders medarbejdere og deres arbejdsgange, og qua vores services skabe betingelser for at vores kunder kan præstere i deres arbejdsgang. Måden vi gør det på, er ved at tilbyde en bred vifte af services, såsom rengøring, vinduespolering, picco- og piccoline, handyman-tjenester m.fl. På kort og godt dansk, servicerer vi vores kunder med alle de praktiske opgaver, som de ikke selv har kompetencer til og/eller tid til.

Rengøringsbranchen er hårdt præget af konkurrence. Vi har dog formået at skille os ud ved moderne tilgang til branchen, herunder et fokus på bæredygtighed, miljø og CSR, samt et højt serviceniveau, hurtig responstid og veletableret kommunikation.

Om jobbet som Handyman / Handywoman

Jobbet som handyman / handywoman foregår i København og omegn og indebærer handyman-opgaver for vores mange forskellige kunder. Opgaverne svinger meget, så der er stort set ikke dage, der er ens. Du vil indgå i et ungt og dynamisk handy-team, ledet af Partner og Direktør, Thomas Strøyberg. 

Du er vores kandidat hvis du

  1. Taler/forstår dansk eller engelsk
  2. Har kørekort
  3. Er handy af natur
  4. Har erfaring indenfor et håndværkerfag (kæmpe plus, ikke et krav)

Arbejdsopgaver indebærer

  1. Malerarbejde
  2. Samle kontormøbler (store / borde mv.)
  3. Mindre elektriske opgaver
  4. Mindre vvs-opgaver
  5. Mindre tømreropgaver
  6. Flytteopgaver (til tider tunge løft)

En handy arbejdsdag?

Tag et kig på, hvad vores arbejdsopgaver, som handyman eller -woman, kan indebære:

Flytteopgaver
Lydisolering af kontor
Ad hoc kontoropsætning
Malerarbejde
Tidligere
Næste

ANSØG NU

Handyman / Handywoman