Sustainability - DUUO Example.com homepage

Bæredygtighed

Vi er stolte af at skabe alternativer, der gavner både dig og planeten.

Picture of a river and a forest with the Nordic Eco Label, "Svanemærket" on top of the picture

Svanemærket

Svanemærket er en af ​​de strengeste miljøcertificeringer i verden. Med forbehold for et strengt sæt af krav, certificerer etiketten, at mærket har truffet en mulig forholdsregel for at minimere deres miljøpåvirkning gennem alle faser af produktets livscyklus.

Desuden tildeles Svanemærket kun til produkter, der indeholder giftfri kemikalier og rene ingredienser. Ved at bruge Svanemærket--certificerede produkter gør vi vores del for at opnå en lysere, sundere og mere bæredygtig fremtid for alle. Fra 2021 er 98% af alle rengøringsprodukter, der bruges af vores team, certificerede og stemplede med Svanemærket. 

Inden for det næste år har vi forpligtet os selv til at bruge 100% Svanemærket-certificerede produkter på tværs af alle vores tjenester og afdelinger.  

Grønne mil

Vi tager vores CO2-aftryk alvorligt, hvorfor cykler er vores foretrukne transportmiddel. Og lad os være ærlige - det bliver ikke meget mere dansk end dette. Når det er muligt, undgår vi at bruge eksterne transporttjenester såsom leveringskøretøjer og cykler for at minimere vores kulstofemissioner. I forbindelse med levering cykler vi derfor over 3000 km. om året.

Til større opgaver og projekter, hvor cykler kommer til kort, får vi dig dækket af vores flåde af vores energieffektive firmabiler. Uanset transportmiddel vil vi sikre, at dets indhold leveres til dig sikkert, hurtigt og med minimal miljøpåvirkning.

On the picture is Habib, who is DUUO's delivery person.
Picture of a DUUO employee who is holding a bucket with cleaning detergents..

Miljøvenlige uniformer

Vi ønskede at lave uniformer, som vores medarbejdere ville være stolte af at have på. I partnerskab med Makershirt har vi skabt skjorter konstrueret af 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld og genanvendte polyestere.

Ud over at se godt ud og føles godt, produceres vores uniformer etisk og fremstilles uden brug af forurenende kemikalier og skadelige pesticider. 

Mange bække små

Vi udfordrer os selv til at være den bedste version af os selv. I vores tilfælde starter denne rejse med de små ting. De mindre justeringer af vores daglige rutiner, der, når de først er tilføjet, minimerer vores samlede miljøpåvirkning.

Et eksempel på sådanne justeringer er at bruge doseringspumper, så rengøringsassistenterne hælder nøjagtigt rengøringsmiddel. Dette reducerer overforbrug og sikrer, at den korrekte dosis bruges på tværs af alle faciliteter og lokationer.
On the picture is a close up of a bottle with cleaning detergents. The bottle has a dosage system

3,400km+

grønne km årligt dækket vha. cykler

98%

Svanemærkede produkter

0%

eksternt vaskeri